Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/vollestaete.nl/httpdocs/pagestart.inc.php on line 14 Bureau Vollestaete - Bedrijfsadvies
Print deze pagina

de mens in de organisatie

Laatste update: 28-03-2007

Organisaties onderscheiden zich vooral door de effectiviteit van hun medewerkers: de wijze waarop kennis en vaardigheden op een klantgerichte, efficiënte manier worden benut. Wij willen u graag adviseren hoe u dit potentieel kunt ontwikkelen en managen. De focus ligt hierbij op het bewustmaken en mobiliseren van de specifieke capaciteiten die bij u en uw medewerkers op alle niveau’s (latent) beschikbaar zijn, met respect voor het eigene dat ieder individu kenmerkt en onderscheidt.

Bureau Vollestaete werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens en iedere organisatie een schat aan kwaliteiten bezit. Alleen wanneer u goed zicht heeft op de talenten van uw ‘human capital’ kunt u daar optimaal rendement uit halen. Wij hanteren een innovatieve methode om de drijfveren van uw mensen trefzeker te meten: de Management Drives © analyse. De drijfveren van mensen bepalen hun handelen, hun wijze van communiceren, leidinggeven en samenwerken.

Management Drives© is een nieuwe benadering van mensen en organisaties, die drijfveren in beeld brengt en daar op systematische wijze conclusies aan verbindt, die het management van organisaties op een reeks van gebieden kan gebruiken. Hierdoor ontstaat de juiste match tussen marktvereisten, organisatorische inrichting en menselijke kwaliteiten.  Bureau Vollestaete richt zich op het realiseren van die match.

Het resultaat van uw onderneming zal verbeteren door het vergroten van de (persoonlijke) effectiviteit van management en medewerkers.
Gebaseerd op gedegen onderzoek en een doordacht advies, maar altijd gericht op een praktische aanpak.

Trainingen

Bureau Vollestaete maakt gebruik van trainingsconcepten waarbij de cases en simulaties worden afgestemd op uw markt en uw bedrijf. Dit  waarborgt een grote mate van herkenning en daarmee de bereidheid tot toepassing van het geleerde in de praktijk. Reden waarom ondernemingen in de zakelijke dienstverlening (banken, verzekeraars), handel en industrie en automatisering bewust voor dit trainingsconcept hebben gekozen.

Voor de Management Drives © analyse en voor een optimale uitvoering van de trainingsactiviteiten werkt Bureau Vollestaete samen met:Terug naar boven

Copyright © Vollestaete BV