Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/vollestaete.nl/httpdocs/pagestart.inc.php on line 14 Bureau Vollestaete - Bedrijfsadvies
Print deze pagina

training klantgerichte binnendienst

Laatste update: 28-03-2007

Het onderscheidend vermogen tussen organisaties wordt vooral bepaald door de effectiviteit van medewerkers, die hun kennis en ervaring op een klantgerichte, efficiënte manier benutten. Met hun gedrag en vaardigheden bepalen zij voor een groot deel het imago van uw organisatie. Dat geldt zeker voor binnendienstmedewerkers, die vaak een sleutelrol spelen in het directe contact met klanten.

Wij bieden u graag een training die gericht is op het bewustmaken en mobiliseren van de capaciteiten die bij uw binnendienstmedewerkers (latent) beschikbaar zijn. Met respect voor het eigene dat ieder mens kenmerkt en onderscheidt. Deze persoonlijke aanpak wordt gebaseerd op de uitkomsten van de resultaten van uw persoonlijke Management Drives© profiel.
 
Resultaatgerichte aanpak
Voor binnendienstmedewerkers is een driedaagse training opgezet, die gespreid is over een periode van 3 à 4 maanden. Tussen elke trainingsdag heeft men daarmee de mogelijkheid de besproken en geoefende leerstof in de praktijk te brengen. Daarnaast worden gerichte praktijkopdrachten aangeboden ter uitwerking.

Met en van elkaar leren
In de beslotenheid van de trainingsgroep worden vanaf de tweede trainingsdag concrete praktijkervaringen aan elkaar gerapporteerd. Daarmee heeft men een unieke mogelijkheid ervaringen en ideeën te delen en worden inzicht en vaardigheden snel vergroot.

Onderwerpen
De belangrijkste onderwerpen die in de training “Effectieve binnendienst ondersteuning” worden besproken en geoefend zijn:

  • Werken met concrete afspraken 
  • Klantgericht gedrag 
  • Effectieve klachtenafhandeling 
  • Assertief reageren op lastige situaties
  • Aansprekende correspondentie
  • Effectief omgaan met de telefoon
  • Plannen en time-management


Terug naar de mens in de organisatien

Copyright © Vollestaete BV